Föräldrakooperativ

 
Vi stannade hemma från fotbollen igår. En dotter som sovit lite tillsamman med en hormonsgalen mamma är inte den bästa kombinationen. Jag tror vi bråkade hela dagen. Dagen slutade bättre än den började och helgen gav varken vinst på tavet eller Bingolotto.Tur att kärleken här hemma är större än alla vinster <3 
 
Idag startade dagen med mängder av regn. Vi har fortfarande inte varit utanför dörren och nyss lagt Linnea att vila/sova middag en stund. Sen hämtar hennes pappa henne för att åka på gymnastik. Tredje gången idag, hon är tuff min tjej.
 
I kväll vankas ett styrelemöte för mig, bara en i raden. Jag har sedan April varit Ordförande i styrelsen på Linnea förskola, ett föräldrakooperativ. Trots alla varningar och idiotförklaringar så ångar jag inte en minut av mitt val. Jag hoppas innerligt att jag aldrig någonsin kommer behöva sätta Linnea eller något av kommande barn på en kommunal förskola. Vi har FINT erbjudande till nysökande barn och föräldrar som vill prova på ett fantastiskt förskolealternativ, kooperativ.
 
Hoppas ni får en fin kväll!
 
 
 

September

 
Arbetslöshet, höst och långa, mörka dagar väntar! I och med det så hoppas jag att både orken och energin finns till att fortsätta bloggandet. För det är kul, även om det för mig aldrig får bli en känsla av tvång för att skriva ett inlägg.
 
Som vanligt fungerar mitt liv som det brukar, en medgång medför oftast tre motgångar. När en rad händelser påverkar livet är det svårt att skriva på ett sätt som inte speglar det, tyvärr händer det allt för mycket rättsligt för att jag ska kunna uttala mig om sakerna i en blogg. För det kan en vacker dag slå hårt tillbaka på mig.
 
Tur att jag har mannen, hans två barn, min Linnea och nu livet i magen som dagligen ger sig påmind i form av sparkar istället för det tidigare illamåendet. Så i Februari är det planerat att familjen får ett fjärde barn. Så nu har äntligen halvtid passerat, för det känns redan som att jag varit gravid i evigheter och då har inte ens dom vakna nätterna (kiss-nättern) börjat än.
 
Många andra förändringar hos djuren i familjen har skett. Fyra hundar har blivit en. Två katter har blivit tre, varav två är nyförvärv. En kanin har blivit två. Skölpaddor är nu noll. Vi har även ofrivilligt införskaffat myror och husmöss.
 
Ang huset planerar vi byte av fönster och kök inom en snar framtid. Då det i nuläget är ett stort nödvändigt ont. Linneas rum saknar golv och taklister, jag har ingen plan riktigt på hur jag ska få hem det, hon ska byta säng och få en byrå istället för garderoben. Jag behöver mycket snart en stor förändring i vårat sovrum, då jag dagligen vaknar med lila och gröna tapeter med fjärilar som inte är mönsteranpassade. Inte riktigt min smaksak!  
 
Bråket med grannarna har varit lungt i månader nu.
 
Jag har äntligen för två veckor sedan fått besket att medicinen ligger på rätt dos. Efter ett år och sex månader, ganska precis.
 
Jag är helt klar med jägarexamen. Så i år är mitt första år som hundförare.
 
Jag kommer säkert vid rätt tidpunkt och dag gå in lite närmare på vissa delar.
 
Nu är det dax att vakna till liv i familjen. Fotboll står på schemat idag.
 
Linnea väntar på systerbror!
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0